به گزارش خبرگزاری حوزه، نشست علمی تبیین شخصیت علامه طباطبایی (ره) در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) امیدیه با حضور خانم زهرا مهدوی مهر استاد و مبلّغ و با شرکت طلاب، کادر و اساتید این مدرسه علمیه برگزار شد.
مهدوی مهر ضمن تبریک هفته کتاب با اشاره به سخنی از رهبر انقلاب، اظهار داشت: مقام معظم رهبری هفته کتاب را به عنوان بهار کتاب می دانند و همواره مشوق زنان هیتند که مؤلف کتاب و مقاله باشند و صاحب قلم شوند.
وی گفت: در تاریخ میبینیم افرادی که علامه هستند بسیار کم و انگشت شمارند که از جمله آنها می توان به علامه جعفری، علامه حسن زاده آملی، علامه مجلسی و علامه طباطبایی اشاره کرد.
استاد حوزه خواهران افزود: چقدر مناسب است که روز بزرگداشت علامه طباطبایی، کسی که صاحب تالیفات بسیار است و همواره به دنبال علم و اهل علم بود را روز کتاب و کتابداری نامیده اند.
وی در ضمن تبیین شخصیت بزرگ علامه طباطبایی گفت: ایشان نه تنها خود مؤلف بود بلکه شاگردانی مانند شهید مطهری را پرورش داد که با وجود چندین سال از تالیفات آنها هنوز کتاب های ایشان پاسخ گوی شبهات جوانان است گویی که همین امروز نگاشته شده اند.
مهدوی مهر عنوان کرد: از دیگر ویژگی علامه ارادت و مودت ایشان به اهل بیت(ع) بود، به قدری به کلاس داری خود اهتمام داشت که کلاس ها را تعطیل نمیکرد مگر در ایام عاشورا، بخاطر اینکه معتقد بود هرآنچه را دار از عاشورا است.
استاد حوزه علمیه خواهران با اشاره به کتب علامه طباطبایی ادامه داد: کتاب المیزان کتابی ژرف است و کسانی که اهل علم هستند به خوبی ارزشمندی این کتاب را درک می کنند، برای نوشتن کتاب المیزان به ۱۸۰ کتاب علمی مراجعه کرد و این نشان از عمر با برکت ایشان است.
وی گفت: در فضای امروز که همه جا صحبت از هوش مصنوعی است، تالیفات علامه و امثال ایشان است که خوراک اولیه (داده ها) هوش مصنوعی را تامین می کنند.
مهدوی مهر در پایان ضمن توصیه ای به طلاب گفت: در عصر امروز رهبر معظم انقلاب نیز همانند علامه است که صحبت و قول ایشان جهانیست و باید در متن زندگی خود بکار گیریم.
انتهای پیام. /
نظر شما